Rezultat dramatic al finalei Roland-Garros. Simona Halep a luptat din rasputeri

sport

Simona Halep a pierdut dramatic finala de la Roland Garros. Meciul a fost de o intensitate incredibila, in care romanca a fost extrem de aproape de victorie.

Sportiva letona, in varsta de 20 de ani, s-a impus in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3.

In primul set, desi si-a pierdut serviciul inca din start, Simona a reusit sa revina, iar soarta setului s-a decis in ultimul game, cand sportiva din Constanta a reusit sa faca break si si-a trecut in cont primul act, 6-4, in 38 de minute.

In actul secund, Halep s-a distantat rapid la 3-0, dupa un break in game-ul al doilea, cu mingi de 4-0, dar s-a vazut egalata si a cedat setul in contul Jelenei Ostapenko, scor 6-4, in 49 de minute. In decisiv, Simona a condus din nou, cu 3-1, cu break, insa a fost egalata de Ostapenko, care a reusit sa si preia conducerea (4-3), dupa doua break-uri. In final, sportiva letona s-a impus, scor 6-3, in 35 de minute.

Pentru accederea in finala turneului parizian, Simona Halep va incasa un cec in valoare de 1 milion de euro si 1.300 de puncte in clasamentul mondial, iar, de luni, va fi locul doi in ierarhia WTA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: