Rezultate exit poll. IRES anunta o diferenta de infarct intre Barna si Dancila

politica

Rezultatele IRES de la ora 18.00, institut condus de Vasile Dancu, arata ca diferenta dintre Viorica Dancila si Dan Barna este de doar un procent. IRES ar fi luat in calcul si voturile din Diaspora.

Astfel, Dancila ar avea 19%, in timp ce Barna se situeaza la 18%. Insa de la ora 18.00 pana la ora 21.00 au iesit la vot, cu preponderenta, alegatori favorabili dreptei.

Celelalte doua case de sondare care realizeaza exit poll-uri, CURS si Avangarde, anunta o diferenta intre cinci si sase procente intre cei doi competitori pentru a intra in turul doi cu Klaus Iohannis.

Preventiv, Lia Olguta Vasilescu a lansat un atac violent impotriva liderilor USR, sustinand ca acestia au facut campanie in ziua votului.

„Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare, chemand oamenii la vot pentru un candidat anume, stiind ca pierd turul doi. Liviu Dragnea a primit condamnare exact pentru aceasta fapta, desi a chemat oamenii la vot in perioada campaniei, nu in ziua cand legea interzice, adica in ziua votului. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: