Rezultatul motiunii de cenzura. Tudose poate acum sa declanseze atacul impotriva lui Liviu Dragnea

politica

Motiunea de cenzura initiata de Opozitie a fost votata de 159 de parlamentari, numar insuficient pentru ca guvernul sa fie demis. Pe de alta parte, premierul Tudose are acum teren liber sa atace pozitiile lui Liviu Dragnea, aflat in cetru unui urias scandal de deturnare de fonduri.

Numarul necesar de voturi pentru ca motiunea sa treaca era de 233. S-au inregistrat doar 159 de voturi, in conditiile in care parlamentarii PSD si UDMR au refuzat sa voteze.

Premieurl Tudose, care a scapat de posibilitatea demiterii, poate acum sa il atace frotal pe Liviu Dragnea. Dacar ar fi actionat mai devreme, Tudose s-ar fi confruntat cu posibilitatea ca oamenii lui Dragnea sa voteze in favoarea motiunii de cenzura.

Citeste si: Dragnea nu-si mai poate tine nervii sub control, a tipat la jurnalisti: „Da, am vorbit si despre dosarele mele” – Video

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat joi, la finalul dezbaterilor asupra motiunii de cenzura, ca nu intelege conceptul de stat paralel si ca el isi vede de Guvern si de statul de care trebuie sa se ocupe.

”Nu inteleg conceptul, sincer. (…) Eu imi vad de Guvern. Avem un stat de care trebuie sa ne ocupam, cu niste romani carora trebuie sa le facem viata mai buna”, a declarat Mihai Tudose, intrebat de jurnalisti daca s-a lamurit ce inseamna statul paralel, informeaza news.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: