Rise Project i-a prins. Iata inregistrarea: „Clanul Sportivilor face campanie electorala pentru PSD”

politica

Rise Project a publicat, joi, o inregistrare video in care membri ai Clanului Sportivilor au fost surprinsi in timp ce faceau propaganda electorala pentru PSD in comuna Popesti-Leordeni, situata chiar langa Bucuresti.

Clanul Sportivilor face campanie electorala pentru PSD, iar actiunea lor de marti noapte a degenerat intr-o urmarire spectaculoasa cu politia, anunta Rise Project pe Facebook..

Interventia interlopa a inceput in orasul Popesti-Leordeni din sudul Capitalei si s-a terminat glorios intr-o intersectie din cartierul Berceni, sectorul 4, care s-a umplut rapid cu bombardieri luminati de girofare.

La volanul Loganului alb, tamponat de doua ori in timpul urmaririi, se afla chiar Marian Cenusa (Marian Bucur), un veteran al sindicatului mafiot. In dreapta sa ar fi fost Gabi Cioara (Gabriel Iordache), luptator MMA, condamnat in dosarul de crima organizata al clanului si activist PSD Ilfov. Acesta din urma, spun martorii, a sarit din masina si s-a evaporat printre blocuri.

Imprastiau materiale electorale ilegale, mai precis o publicatie de campanie cu un articol unic despre primarul in functie, Petre Iacob (Pro Romania). Aparent politica, miza reala se ridica la zeci de milioane de euro. Popesti-Leordeni a devenit un el dorado imobiliar pentru doua clanuri interlope, care construiesc cartiere rezidentiale acolo: Sportivii si Vancica.

Marian Cenusa se misca in brigada cu samsarul Florian Puiu, alt nume vechi in grupare, fost secretar PSD Ilfov. Masina lovita in timpul urmaririi a fost vazuta ulterior la spalatoria auto din sectorul 5, a lui Puiu. Acesta e veriga care integreaza Clanul Sportivilor in PSD.

Refugiat din PSD in tabara lui Ponta, Petre Iacob i-a acuzat public de santaj pe fostii sai colegi de partid: Marian Sandu Nita, (fost prefect si actual candidat PSD la CJ Ilfov) si pe Florian Puiu, secretarul filialei. O inregistrare obtinuta de RISE arata chiar cum Florian Puiu presa un consilier judetean sa faca interventii la primar pentru o adeverinta de punere in posesie. Era vorba despre niste drepturi litigioase cumparate de Tractor (Marian Alin), alt membru din Clanul Sportivilor.

Incidentul a fost filmat de echipa de campanie a primarului in functie si reprezinta un nou episod al razboiului fratricid intre fosti si actuali PSD-isti.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: