Rise Project zgaltaie si coalitia. Tariceanu, reactie nervoasa fata de vanatoarea mafiotilor din PSD

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Brasov, dupa ce Rise Project a publicat imagini de la partidele de vanatoare ale sefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alaturi de mai multi lideri PSD, ca nu ar participa la astfel de evenimente, pentru ca nu este „vanator”.

Chestionat de jurnalisti daca ar participa la partide de vanatoare, asa cum apare Liviu Dragnea alaturi de mai multi lideri PSD in imaginile facute publice de catre cei de la Rise Project, Calin Popescu Tariceanu a negat.

„Nu, eu nu sunt vanator”, a punctat presedintele ALDE, citat de Mediafax.

Calin Popescu Tariceanu nu a dorit sa comenteze mai mult pe marginea partidelor de vanatoare ale sefilor Tel Drum, unde apare Liviu Dragnea alaturi de mai multi lideri PSD.

„Eu nu sunt aici venit ca sa stau sa comentez ce face nu stiu cine, vanatoarea PSD-ului. Vorbiti cu cei de la PSD si va dau lamuriri. Ce vrei sa spun eu despre vanatoarea care a aparut?” a precizat Tariceanu.

Presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu, secretarul general ALDE Daniel Chitoiu, presedintele OFLDE Gratiela Gavrilescu, europarlamentarul ALDE Renate Weber, au participat, sambata, la Brasov, la evenimentul „Cariera politica a femeilor ALDE”.

Evenimentul a fost realizat de europarlamentarul Renate Weber, cu sprijinul Grupului ALDE din Parlamentul European.

Rise Project a publicat, sambata, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vanatoare ale sefilor Tel Drum. Intr-un video, realizat dupa o partida de vanatoare, apare Liviu Dragnea alaturi de mai multi lideri PSD, printre care Adrian Tutuianu, Dan Nica, Nicusor Constantinecu, Dan Nica, Dumitru Buzatu, Marian Oprisan.

In alte fotografii apar, cu vanatul, Petre Pitis, director general Tel Drum, Mircea Visan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: