Robert De Niro isi deschide doua hoteluri in Bulgaria, la Sofia si Varna. Compania la care actorul este actionar este cunoscuta in turismul de lux

news

O companie hoteliera, la care actorul Robert De Niro este co-proprietar, va deschide doua hoteluri de lux in tara vecina, Bulgaria, unul dintre acestea urmand a fi inaugurat chiar pe litoralul Marii Negre, la Varna. Celebrul Robert De Niro, isi va face intrarea pe scena ospitalitatii din Bulgaria prin deschiderea a doua hoteluri de lux sub brandul NOBU, scrie agentia bulgara Novinite.

NOBU, cu sediul in SUA, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele si rezidentele sale de lux, este interesata, iata, de industria turistica din Bulgaria, urmand sa inaugureze proprietati in Sofia si la Varna, pe tarmul Marii Negre.

Primul hotel si restaurant, situat in zona cladirilor „bancare” din Sofia, din centrul orasului, va oferi oaspetilor un amestec de cazare de lux si experiente culinare rafinate.

„Intre timp, a doua proprietate va infrumuseta coasta pitoreasca a Marii Negre din Varna, oferind oaspetilor o retragere senina la malul marii”, potrivit jurnalistilor bulgari.

Aceste proprietati sunt rezultatul unei colaborari dintre Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietatii la Marea Neagra inregistrata in Isle of Man) si operatorul hotelier local GHV-Dolphins.

Fondata in 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro si Meir Teper, compania Nobu Hospitality s-a impus ca lider global in industria ospitalitatii de lux. Odata cu deschiderea primului sau hotel in Las Vegas, in zona marilor cazinouri, in 2013, Nobu Hospitality si-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri si 12 proiecte de rezidenta in intreaga lume, oferind oaspetilor experiente exceptionale in destinatii de top.

Expansiunea in Bulgaria marcheaza un punct semnificativ pentru Nobu Hospitality, marcandu-si prezenta in Europa de est, dar si pentru Bulgaria confirmandu-i accensiunea pe pietele in domeniu.

(foto: Twitter/X – CaesarsPalace, NOBU Las Vegas)

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: