Robu cere PNL sa rupa alianta cu USRPLUS: „Scurt si clar, PNL nu are ce cauta alaturi de acesti oameni. Este nociva asocierea cu neomarxistii”

politica

Fostul primar al municipiului Timisoara si fost lider al PNL Timis Nicolae Robu a prezentat o lista cu numele care, in opinia sa, ar putea conduce Partidul National Liberal. Robu a precizat ca este obligatorie conditia, pentru noul presedinte al PNL, de debarasare de ”aliatul toxic USR”.

”PNL are multi oameni valorosi care i-ar putea fi buni presedinti! Voi da o lista deschisa, reprezentand opinia mea strict personala, cu scuzele de rigoare pentru cei ce nu se regasesc pe ea, si apoi voi enunta o conditie pe care eu o consider obligatoriu de asumat de catre cineva care doreste sa conduca partidul cu pretentia de partid nr. 1 al Romaniei”, a scris, luni, pe Facebook, Nicolae Robu.

Robu prezinta o lista cu 12 persoane, ordonata alfabetic:

1 Emil Boc
2 Rares Bogdan
3 Ilie Bolojan
4 Cristian Busoi
5 Florin Citu
6 Iulian Dumitrescu
7 Gheorghe Falca
8 Gheorghe Flutur
9 Dan Motreanu
10 Siegfrid Muresan
11 Ludovic Orban
12 Robert Sighiartau

Fostul edil al Timisoarei a vorbit si despre o conditie pe care ar trebui sa o indeplineasca noul lider al partidului.

”Si iata conditia pe care eu, personal, o consider obligatorie: debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt si clar! A fost o greseala asocierea PNL cu socialistii, cu PSD, in 2011, este cel putin la fel de nociva asocierea de-acum, cu neomarxistii, cu USR+PLUS. Acest curent, neomarxismul, este strain de interesele Romaniei, iar exponentii lui, ajunsi in diverse functii, printr-o manipulare fara precedent a oamenilor de buna credinta, aspiranti legitimi la un mai bine pentru comunitatile / tara lor -daca parea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obraznicie iarasi nemaiintalnita sunt de o incompetenta si rea credinta catastrofale! PNL n-are ce cauta alaturi de asemenea oameni si de un asemenea curent!”, a mai scris Robu.

PNL va avea congres in 25 septembrie, Ludovic Orban si Florin Citu anuntandu-si candidaturile pentru functia de presedinte.

Mai mult despre:

Comentarii: