Rodica Popescu Bitanescu este prabusita: „Moartea acestui coleg este cea mai cumplita lovitura pe care am primit-o”

news

Actrita Rodica Popescu Bitanescu si-a exprimat regretul in urma decesului actorului Sebastian Papaiani. Actrita a povestit despre turneele in tara impreuna cu regretatul actor, din perioada studentiei, cand erau colegi de facultate.

„Este pentru noi, generatia care am fost colegi de an si de clasa cu Papaiani, pentru noi toti este cea mai cumplita lovitura pe care am primit-o. Noi cu Papaiani am crescut ca studenti, ca actori, am crescut si ne-am format ca actori pe parcursul anilor in telenovele, filme,teatru, tv. Este o durere pentru mine”, spune actrita Rodica Popescu Bitanescu pentru Digi24.

„Pentru mine este cea mai mare durere pe care am primit-o dintre toti actorii care au disparut pana acum, Papaiani m-a lovit cel mai tare pentru ca el face parte din noi. Era prietenul nostru, colegul nostru, iubitul nostru, fermecatorul Papaiani”, a adaugat actrita.

„Avem multe amintiri, amintirea care ne-a legat – primul nostru turneu ca studenti in anul IV. Atunci se faceau turnee in tara cu trenul. Dormeam toti intr-un vagon, mancam impreuna, spectacole impreuna, era o distractie si o munca atat de placuta”, povesteste actrita Rodica Popescu Bitanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: