Rodica Popescu Bitanescu, rasplatita GENEROS de Gabriela Firea pentru sustinerea din campanie: „Interesul poarta fesul”

politica

Actrita Rodica Popescu Bitanescu a primit o finantare generoasa din partea Primariei conduse de Gabriela Firea pentru a organiza Festivalul de Dramaturgie „Rodica Popescu-Bitanescu”. Firea a fost sustinuta de Bitanescu in numeroase emisiuni TV din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu are loc in perioada 1-5 noiembrie, fiind organizat de Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti. Sunt prezentate cinci spectacole scrise si regizate de Rodica Popescu-Bitanescu. Unul dintre acestea se numeste „Interesul poarta fesul”.

„Ce mare bucurie pentru mine, ce realizare profesionala ca Festivalul de Dramaturgie sa-mi poarte numele: Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu”, a declarat actrita intr-un comunicat de presa.

Potrivit consilierului Ciprian Ciucu, banii pentru acest festival au fost luati de la protectia impotriva incendiilor si de la consolidarea cladirilor cu risc seismic.

„Doamna Primar Gabriela Firea lucreaza in interesul dumneavoastra. Banii au fost luati de la protectia impotriva incendiilor si de la consolidarea cladirilor cu risc seismic. Gabriela Firea si PSD au alocat peste 3 miloane de euro (!!!!!) in plus pentru proiecte culturale si festivaluri precum Festivalul Rodica Popescu Bitanescu, Festivalul Corurilor Scolare, Gala premiilor municipale. Fara detalierea alocarilor”, a anuntat Ciucu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: