Impresionant, roman de admirat. Fara picioare, si-a construit o CASA si o viata frumoasa – Vezi FOTO

life

Marinel din orasul Cazanesti ofera o lectie de viata impresionanta. Cu toate ca sufera de un handicap grav, el a reusit sa isi construiasca o viata frumoasa si implinita.

Marinel a fost crescut de mic la orfelinat, unde a indurat batai si umilinte nenumarate. Insa nu s-a lasat invins. A reusit sa le depaseasca pe toate, inclusiv sa treaca peste propriul sau handicap, si sa isi zideasca o viata de om normal.

Marinel este admirat de toti locuitorii orasului Cazanesti. Forta acestui om este impresionanta. El si-a contruit o casa, munceste la vie, sapa in gradina, conduce chiar si masini. Are si o familie frumoasa, doi copii care sunt lumina vietii lui.

Marinel a reusit in viata fara sa se planga si fara sa ceara cuiva un capat de ata. A muncit si a avut incredere in fortele sale, reusind astfel sa dobandeasca mai mult decat au parte alti romani fara asemenea probleme. Singurul ajutor, daca se poate spuna asa, de care a beneficiat in viata a fost din partea statului roman: o pensie umilitoare de 340 de lei.

Priviti cum arata acest roman de seama.

marinel marinel2
marinel3 marinel4
marinel5

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: