Roman din Germania care lucreaza cu REFUGIATII: „Fac scandal, nu ajuta, nu vor sa invete limba germana”

news

Un roman care lucreaza in strainatate la o firma de catering ce livreaza mancare pentru refugiatii din Germania dezvaluie comportamentul straniu si atitudinea superioara a imigrantilor.

Romanul a trimis cateva impresii, pentru Nasul TV,  din taberele de refugiati, iar concluziile nu sunt deloc imbucuratoare.

Flavius Hent spune ca lucreaza zi de zi cu refugiatii si ca este mirat de gesturile sfidatoare pe care le afiseaza, crezand ca totul li se cuvine si ca toata lumea ar trebui sa-i trateze regeste, in timp ce ei nici „multumesc” nu spun pentru hrana pe care o primesc zilnic.

Mai mult, imigrantii au si cateva facilitati, sustine romanul. Ei primesc un ajutor lunar de pana la 400 de euro de la statul german, precum si posibilitatea de a invata gratuit limba germana, chestiune de care foarte multi refugiati par total dezinteresati.

Un alt aspect interesant semnalat de romanul care ia zi de zi contact cu imigrantii este acela ca printre refugiatii autohtoni, proveniti din Orient, cei care se presupune ca si-au parasit locurrile natale din cauza razboaielor care le puneau viata in pericol, s-au strecurat si alte nationalitati precum albanezi sau bosniaci care nu ar avea ce sa caute printre musulmani.

Iata ce ne-a scris, pe mail, romanul Flavius Hent:

„Am si eu o parere, din moment ce lucrez zilnic cu ei si am contact cu ei. Ce voi spune acum este adevarul. Lucrez ca sofer la o firma de catering, Noi le livram mancare si pachete zilnic refugiatilor. Printre ei se regasesc sirieni, afgani, albanezi si bosniaci. Ultimii doi nici nu stiu ce cauta printre imigranti.

La ora 12.00 se da de mancare. La ora aia, multi dintre ei abia s-au trezit. Pe langa asta, fumeaza, fac scandal si cand e vorba de ajutat, se stramba. De asemenea, multi vin sa ceara portii duble de mancare, negandindu-se ca trebuie sa ajunga la toata lumea, iar daca ii refuzi se uita foarte urat la tine. Toti au smartphone-uri si internet.

Totodata, primesc lunar o suma frumusica de bani, intre 250 si 400 de euro de persoana de la statul german. Primesc cursuri zilnice de limba germana, dar nu vor sa invete. Intr-adevar, printre ei sunt si oameni care au bunul simt, dar prea putini. Acesta este adevarul despre acesti oameni”, scrie romanul care munceste ca sofer la o firma de catering ce livreaza mancare refugiatilor din Germania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: