Romanca din Italia, mama a sase copii, violata si sechestrata timp de NOUA ANI

news

O imigranta romanca a fost sechestrata intr-o ferma din regiunea italiana Sicilia noua ani, timp in care a fost violata de patronul pentru care lucra si a fost fortata sa faca mai multe avorturi, femeia fiind eliberata de autoritati, scrie Corriere del Mezzogiorno.

Erika, o romanca in varsta de 45 de ani, a fost sechestrata timp de noua ani intr-o ferma din localitatea Acate, situata in provincia siciliana Ragusa (sudul Italiei), conform Agerpres.

Femeia a ajuns in Italia in anul 2006, pentru a castiga mai multi bani, necesari pentru a-si creste cei sase copii ramasi in Romania. A reusit sa se angajeze la aceasta ferma din Sicilia, dar a ajuns sa fie sechestrata si violata de patronul italian, Salvatore Nicosia, in varsta de 67 de ani.

Timp de noua ani, Erika, mama a sase copii, a suportat in tacere violentele, de teama pierderii locului de munca, situatie care ar fi adus-o in imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din Romania, precizeaza Corriere del Mezzogiorno. Femeia reusise sa fuga din ferma pentru scurt timp, dar a fost prinsa de patronul italian.

Barbatul a violat-o de nenumarate ori, in pofida faptului ca locuieste in aceeasi ferma impreuna cu sotia si cu un copil. Romanca a fost nevoita sa faca patru avorturi.

Femeia a avut curajul de a prezenta situatia sa incredibila unui agent al carabinierilor pe care l-a vazut trecand pe langa gardul fermei. Carabinerii au descins vineri la ferma din provincia Ragusa si au eliberat-o pe romanca, trimisa intr-un centru unde va fi consultata medical si va primi consiliere psihologica.

Italianul Salvatore Nicosia a fost plasat in arest preventiv, fiind incarcerat in penitenciarul din Ragusa. Potrivit procurorului Andrea Reale, patronul fermei este acuzat de sechestrare de persoane in forma agravata si de agresiuni sexuale.

In toamna anului trecut, presa italiana semnala ca sute de romance de la ferme din Sicilia ajung, in cele mai multe cazuri, sclave sexuale ale fermierilor pentru care muncesc, multe acceptand situatia de teama pierderii locului de munca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: