Romanca, MARTOR la masacrul de la Paris: „Oamenii picau pur si simplu! Am trecut la cinci metri de ei”

news

Adevarul publica marturia unei romance care a fost martor la unul dintre atacurile teroristilor la un bar din Paris. Tanara povesteste ca a trecut cu scuterul la cinci metri de masina atacatorilor si a vazut ca erau inarmati.

Florentina Popescu, in varsta de 36 de ani, a trait spaima vietii ei. Femeia a povestit pentru „Adevarul” cum a trecut cu scuterul pe langa teroristul care impusca zeci de oameni in fata unui bar din centrul Parisului. „Eu eram pe scuter, ma indreptam catre prietenul meu. La un moment dat am trecut prin fata unui bar si am vazut ca in mijlocul strazii erau parcata o masina neagra. Am trecut la cinci metri distanta de masina. Apoi, am vazut ca un barbat care purta un fel de vesta neagra, mai groasa, avea o pusca in mana si tragea in toti cei care se aflau in fata barului. Initial nu am inteles foarte clar ce se intampla, am crezut ca este vorba despre un barbat care tinea o arma de vanatoare in mana”, a povestesti Florentina Popescu.

Romanca a mai spus ca s-a speriat extrem de tare cand si-a dat seama ca teroristul trage in oameni si a accelerat de teama sa nu o impuste si pe ea. S-a oprit apoi pentru a vedea mai clar ce se intampla. „Oamenii picau pur si simplu. Nu mai era nimeni in fata barului cand m-am uitat. Pe strada pe care se afla acest bar erau oamenii cu copii care se intorceau de la patiserii. Strigam de pe scuter ca e mafia, sa intre toti in case, si toata lumea se uita nedumerita la mine. Francezii sunt mai boemi asa”, spune femeia.

De teama unor alte atentate, femeia a plecat din Paris cu mai multi prieteni pentru a se adaposti. „Am decis sa plecam din Paris la niste prieteni la tara. Orasul este in stare de asediu si nu stim daca mai sunt alti teroristi care se pot arunca in aer. Acum e pustiu Parisul, oamenii ies doar sa isi cumpere de mancare si se intorc spre case”, a mai povestit aceasta pentru adevarul.ro.

128 de persoane au murit si cel putin 300 sunt internate, dintre care 80 in stare critica in urma celor sase atentate teroriste care au avut loc vineri seara in Capitala Frantei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: