Romanca: „Vand PISICA facatoare de MINUNI”. Ce puteri are felina si cat vrea pe ea

life

O romanca din Calarasi a postat un anunt pe un site specializat prin care isi vinde pisica. Nimic neobisnuit pana aici, insa femeia sustine ca pisica „are puteri energetice extrasenzoariale”.

„Vind pisicutza Cornish Rex cu blanita catifelata,*NU ARE PAR CI BLANITA PRECUM MIEII DE LA OITE…,este extrem de curata, ordonata, inteligenta, afectuoasa, scumpa, blinda SI EXTREM, EXTREM DE IUBITOARE Toata ziua vrea sa fie mingaiata si pupata….Iar calitatea cea mai de pret si pentru care regret din suflet ca trebuie sa o las in grija altcuiva… este faptul ca…, are puteri energetice extrasenzoriale…M-A VINDECAT DE O DURERE CUMPLITA LA FICAT… A STAT TIMP DE 30 ZILE NUMAI PE MINE…,IN ZONA FICATULUI…,IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA SI MA UITAM LA FILME,,, SEARA…,acolo a simtit durerea mea… si … DUPA 30 ZILE NU AM MAI AVUT DURERI…, desi incercasem timp de 1 an mai multe tratamente… durerea nu inceta”, a scris femeia in anunt.

pisica2

Ea mai spune ca i-a vindecat si durerile cervicale si din alte parti ale corpului.

„M-am rugat… si Dumnezeu m-a indreptat la ROMEXPO LA BUCURESTI, de unde am luat PISICA…, iar pentru mine a fost o binecuvintare de la DUMNEZEU. Deasemenea aveam dureri CERVICALE CUMPLITE…. in zona greabanului -a cefei – ANUL TRECUT …SI LA UN MOMENT DAT, PISICUTA A VENIT LA MINE IN TIMP CE STATEAM INTINS PE CANAPEA S-A URCAT PE GITUL MEU… PE CEAFA… SI S-A INTINS PRECUM UN FULAR… SI DUPA 2 SAPTAMANI MI-A TRECUT DUREREREA CUMPLITA DIN ZONA CERVICALA,DESI INCERCASEM TOATE TRATAMENTELE POSIBILE. AM SIMTIT FURNICATURI IN ZONA CERVICALA… APOI O CALDURA BENEFICA… IAR DUPA 2 SAPTAMANI MI-A TRECUT TOATA DUREREA. Pisicutza DETINE ENERGII EXTRASENZORIALE, are ochii asezati exact precum la extraterestrii si ARE CAPACITATEA DE A ALUNGA ORICE ENERGIE NEGATIVA…, FIE CA ESTE BOALA SAU ORICE ENERGII ALTE NEGATIVE PROVENITE DIN FARMECE SAU ALTE RAUTETI LUMESTI… PRACTIC ALUNGA RAUL…Pisicuta are microcip cit si toate actele si vaccinurile LA ZI. Este adusa din STATELE UNITE ALE AMERICII A FACUT 3 PISOI DUPA CARE A FOST STERILIZATA IN URMA CU 2 ANI. De multe ori am impresia ca este o pisicuta adusa pe pamint de extra-terestrii… ESTE EXTREM DE INTELIGENTA …, STIE TOT…, SIMTE TOT… DOAR CA NU VORBESTE… desi… are un mod ciudat de a comunica… nu miorlaie ci scoate sunete ca si cum ar vorbi… ! REGRET CA TREBUIE SA O VIND DAR TREBUIE SA PARASESC TARA DIN MOTIVE LEGATE DE SERVICI … IAR ACOLO UNDE MERG EU… NU POT SA IAU SI „EXTRA-TERESTRA” CU MINE…”, a mai spus femeia in anunt.

Ea cere nu mai putin de 2.500 de euro pentru acest animal.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: