Romani prinsi in Albania cu 260 de kilograme de canabis. Inchiriasera doua rulote din Alba Iulia pentru „vacanta in Grecia”

news

Patru bucuresteni au fost prinsi in Albania cu 260 de kilograme de canabis, in urma unei actiuni de amploare a autoritatilor albaneze, potrivit Alba 24.

Cei patru tineri au venit de la Bucuresti la Alba Iulia, de unde au inchiriat, pe 28 februarie doua autorulote pe o perioada de 10 zile pretinzand ca merg alaturi de familie, in excursie, in Grecia. In plus, acestia si-au lasat si masina personala in Alba Iulia.

La un moment dat, cei patru tineri au prelungit contractul de inchiriere, iar cand au facut trasferul de bani, suma a fost virata de la un Western Union din Albania.

Saptamana trecuta, firma de inchirieri nu a mai putut lua legatura cu cei patru, in conditiile in care marti acestia trebuiau sa returneze autovehiculele.

Atunci reprezentatii firmei au inceput sa se intereseze, deoarece s-a gandit la ce este mai rau: ca au avut un accident rutier si ca ori sunt la spital si nu pot vorbi ori s-a intamplat ceva mai grav. De asemenea au anuntat politia din Alba Iulia, care a inceput sa faca o serie de verificari.

In paralel au contactat camping-urile de rulote din Grecia, si dupa si-au extins cercetarile si in Albania, patronul unei firme le-a trimis celor din Alba Iulia o stire, in care apareau rulotele sale.

Potrivit declaratiilor politiei din Albania, capturarea celor patru tineri din Romania a facut parte dintr-o actiune ampla de filaj. Mai mult de atat acestia erau urmariti si pe drum de catre politisti dupa cum se poate vedea in filmarile facute publice de televiziunea albaneza RTV Klan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: