Romania africana. Dancila va veni saptamanal cu un alt guvern in Parlament pana va fi acceptat. In niciun caz nu demisioneaza

politica

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, anunta ca, daca restructurarea Guvernului nu trece de Parlament, PSD va veni cu alta varianta pana convinge Parlamentul ca tara trebuie totusi sa fie guvernata.

„Vom merge saptamana viitoare in Parlament sa cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un «vot de incredere pentru guvern». Este un vot de calibrare si validare pentru o noua varianta a Cabinetului. Daca nu trece, venim cu alta varianta pana convingem Parlamentul ca tara trebuie totusi sa fie guvernata!”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

„Dar va spun ca votul va fi favorabil! Dovada e chiar incapacitatea cronica a partidelor din opozitie de a strange o majoritate si de a propune o alternativa coerenta la actuala guvernare”, adauga secretarul general al PSD.

Mihai Fifor mentioneaza ca, daca majoritatea nu este la partidele din opozitie, „inseamna ca tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guverarii PSD nu este decat ipocrizie si politicianism de duzina”.

„PSD este singurul partid care nu fuge de raspunderea guvernarii si care are solutii reale pentru romani! Vom continua sa ne facem datoria fata de aceasta tara, oricate piedici ne vor pune Iohannis si cei din opozitia asta cheala!”, incheie secretarul general al PSD.

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni seara, ca nu pleaca de la guvernare nici macar in cazul in care nu va obtine votul de incredere in Parlament. PSD va merge miercuri in Guvern pentru votul de incredere.

„Daca nu obtinem votul de incredere, guvernul nu cade”, a subliniat Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: