„Romania, colonie a Frantei?”. Replica taioasa a lui Clotilde Armand la delirul PSD: „Ultima luna ne-a aratat tuturor masura exacta a nemerniciei pesediste”

politica

Primarul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica dura pentru PSD-istul Daniel Tudorache, caer a sustinut ca Romania a devenit „colonie” a Frantei pentru ca judecatorii i-au respins contestatiile.

„In PSD este la moda nationalismul-caviar. Domnul fost primar Tudorache a esuat ca primar iar acum vrea sa obtina imunitate fiind pe lista PSD pentru Parlament. A declarat ca Romania a devenit colonie franceza pentru ca am fost eu aleasa si validata primar. Ce-ar mai fi de spus…?! Astfel de afirmatii dovedesc ca pesedistii au chiulit de la orele de istorie. Si de la orele de limba romana. Sau de la cei 7 ani de acasa.

Ultima luna ne-a aratat tuturor masura exacta a nemerniciei pesediste. Sunt oameni pentru care puterea este un scop in sine. De 30 de ani au corupt toate sferele societatii si ne-au tinut prizonieri in subdezvoltare. Nu vor insa sa admita ca au pierdut. Instanta a anulat 125 de cereri formulate de PSD impotriva mea si a validat mandatul meu. E o ecuatie simpla, democratica. Restul sunt inventii, praf aruncat in ochii romanilor pentru a nu vedea realitatea.

Noi am descoperit un atelier de procese verbale PSD, un sediu de campanie in birourile primariei. Si nu invers. Noi am castigat alegerile pe 27 septembrie. Aceasta victorie nu poate sa ne fie confiscata. Drept dovada, am fost anuntata ca maine voi depune juramantul de primar ales al Sectorului 1”, anunta Clotilde Armand intr-o inregistrare postata pe YouTube.

Primarul in functie al Sectorului 1, Dan Tudorache, considera ca „traseul” de pe „foaia de parcurs” cu care premierul vrea sa deconteze cheltuieli de la statul francez nu a ocolit Sectorul 1, care este condus de marti de „aliata PNL”, Clotilde Armand.

„Colonia normala – nu stiu ce cheltuieli doreste premierul Orban sa deconteze la Guvernul francez cu ‘foaia de parcurs’. Pe cele fictive, de acum, din pandemie, probabil ca nu poate. Mi se pare insa ca ‘traseul’ trecut pe aceasta foaie, prezentat de Ludovic Orban, nu a ocolit Sectorul 1, care este, de astazi, condus de aliata PNL-ului, doamna Clotilde Marie Brigitte Armand. Aceasta este decizia justitiei romane, pronuntata azi, la ora 15,00”, a scris Dan Tudorache, marti, pe Facebook.

Tribunalul Bucuresti a validat definitiv, marti, mandatul de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand la alegerile locale din septembrie.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, ”cu o structura actualizata, ambitioasa”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: