Romania condusa de Shhaideh. Ponta, acum 2 luni: „Poate pe 11 Decembrie ne luam totusi tara inapoi de la Klaus, Julien, Clotide & Co.!”

politica

Ironia sortii. Victor Ponta, care a o intensa campanie nationalista impotriva liderilor politici care nu au nume romanesti, se declara acum incantat de nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier.

„In 2016 e posibil sa ne fie teama si sa vorbim in limba romana ca sa nu fim acuzati ca suntem ‘inculti, hoti, penali, prorusi, antieuropeni, antiamericani, nereformisti, manipulati samd’. Poate pe 11 Decembrie ne luam totusi tara inapoi de la Klaus, Julien, Clotide & Co.!”, spunea Ponta pe Facebook la sfarsitul lunii octombrie.

fb
Sursa captura: Marieta Varga/Facebook

Acum, Victor Ponta se declara incantat de nominalizarea lui Sevil Shhaideh.

„Sevil Shhaideh este o persoana extrem de echilibrata si un bun profesionist! Am apreciat activitate sa ca Secretar de Stat la MDRAP in timpul mandatului de ministru al lui Liviu Dragnea / din acest motiv am propus-o ca ministru si cred ca a facut o munca foarte buna!

Dl Klaus Iohannis a acceptat si semnat numirea ca Ministru in 2015 pt Sevil – nu are deci niciun motiv sa refuze desemnarea ca si Prim Ministru! Voi vota ca deputat investirea unui Guvern PSD – ALDE condus de Sevil Shhaideh!

Romania are nevoie cat mai urgent de Guvern – anul 2017 va fi oricum foarte greu si jocurile politicianiste ale Dlui Iohannis trebuie sa inceteze azi!”, a scris Ponta tot pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: