politica

„Romania depaseste orice inchipuire”. Cristi Danilet, socat de ce se intampla in Teleorman. De ce un primar PSD a trecut la PNL

Jurnalista Carmen Dumitrescu de la „Liber in Teleorman” relateaza pe Facebook o conversatie halucinanta pe care a avut-o cu un primar din acest judet care a trecut de la PSD la PNL. Acesta spune ca e bine sa fie cu puterea pentru ca „mai mananci si tu un colt de paine, mai mananca si comunitatea un colt”.

„Dialog cu un primar de la PSD Teleorman trecut recent la PNL:

– Dar de ce-ati trecut, pana la urma, la PNL?
– Nu stiu. Uite, povestea cu Dragnea e un motiv.
– Adica?
– Adica Dragnea avea grija de noi, stiti? Ca era el nebun, treaba lui! Dar ne tinea nevestele la locul de munca, ne ajuta cu copiii cand era ceva. Si ne si dadea.
– Bun. Si de ce ati plecat de la PSD, ca inteleg ca va era bine.
– Pai imi era, bine zis. Acum, daca Dragnea nu mai e, eu n-am garantia ca astia ramasi liberi o sa se comporte bine cu mine. Si nici nu mai au cat aveau…
– Dar ce garantii aveti ca la PNL va fi altfel?
– Pai urmatorul Dragnea de la PNL vine. Asta e sigur! Si pana ajunge la puscarie, e bine sa fii acolo. Mai mananci si tu un colt de paine, mai mananca si comunitatea un colt. Ca asa-i viata!”, a relatat Carmen Dumitrescu.

Judecatorul Cristi Danilet s-a aratat uluit de acest tip de gandire.

„Asta e suprarealism curat! Romania depaseste orice inchipuire. E o tara care te uimeste la fiecare minut”, a comentat Danilet.

19 primari PSD din Teleorman au trecut al PNL, a anuntat in luna iulie secretarul de stat Cristi Barbu. 11 primari PSD s-au intalnit atunci cu premierul Orban la Palatul Victoria.

Prezenta primarilor din Teleorman la Palatul Victoria a fost confirmata de catre secretarul de stat Cristi Barbu, care a precizat ca alaturi de primarii PNL din judet si patru fosti membri ai ALDE si PMP, la eveniment au participat 11 primari PSD din Teleorman, care si-au exprimat dorinta de a candida pentru un nou mandat pe listele liberalilor.

“Asa cum am spus in nenumarate randuri, judetul trebuie sa recupereze timpul pierdut in cei 30 de ani de domnie PSD. Executivul condus de Ludovic Orban va acorda o importanta aparte Teleormanului, prin implementarea unor proiecte vitale pentru dezvoltarea zonei. Referitor la prezenta celor 11 primari PSD, confirm acest aspect. Pot sa spun ca este doar inceputul ‘naufragiului’ in PSD. In urmatoarele zile, cel mai tarziu saptamana viitoare, alti 7-8 primari social democrati vor veni langa noi. Va fi o conferinta de presa, unde veti afla adevaratul motiv pentru care au plecat din PSD. Nu au fost amenintari sau alte presiuni asupra domniilor lor, asa cum se smiorcaie unii in conferinte de presa”, a declarat Cristi Barbu, citat de Informatia Teleorman.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

7 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

7 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

7 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

7 ore ago