Romania in dictatura infractorilor agresivi | EDITORIAL VIDEO

opinii

Merita Romania doua ore din viata? Luam atitudine pentru viitorul nostru? Acestea sunt intrebarile cheie ale zilei. Lucrurile se degradeaza de la o zi la alta.

Pe de o parte sunt periclitate parteneriatele strategice vitale pentru siguranta viitorului nostru. Pe de alta parte asistam deja la acte de violenta impotriva parlamentarilor opozitiei. Este tot mai grav.


 

VIDEO: Protest special duminica asta.

Poti sa te abonezi la pagina de youtube a ziaristului Malin Bot pentru a primi notificari in timp real despre comentariile videoAcum iau pumni parlamentarii opozitiei, maine ziaristii incomozi. Apoi urmezi tu!

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut de sociologul Mirel Palada, om de casa al PSD. Parlamentarul opozitiei a fost agresat in pauza publicitara a unei emisiuni, in fata moderatoarei Nadia Ciurlin.

Cu cateva zile inainte, alt exponent de vaza al PSD, deputatul Eugen Nicolicea, a vorbit foarte urat tot cu jurnalista Nadia Ciurlin, in direct.

PSD promoveaza de ani de zile un discurs al urii si agresivitatii in spatiul public. Un vector esential al propagarii agresivitatii in societate este televiziunea lui Dan Voiculescu, „organ de propaganda” al gruparilor care au controlat PSD in ultimii ani.

Este ceva extrem de grav modul cum a modelat acest discurs  mentalitatea simpatizantilor acestui partid. Mii si mii de oameni sunt atrasi in spirala violentei care se indreapta impotriva oricui sta in calea planurilor politicienilor corupti de a anihila Justitia si de a controla complet societatea.  Eu ma confrunt zilnic cu injurii, amenintari inclusiv cu moartea.

Dupa agresarea senatorului Mihai Gotiu, foarte multi simpatizanti PSD au jubilat pe retele sociale, intr-un spectacol grotesc al aclamarii violentei fizice. Agresarea fizica a parlamentarilor opozitiei reprezinta un prag foarte periculos. Daca stam sa asistam pasivi si la asta, Romania va ajunge o tara pierduta cu un viitor incert. Un viitor halucinant in care hotia va ajunge litera de lege si cinstea o infractiune.

Dupa parlamentarii opozitiei urmeaza sa fie fizic agresati ziaristii critici care inca mai indraznesc sa explice societatii ce se intampla. Dupa ziaristii critici urmeaza orice om care mai critica acest grup infractional, organizat in politica.

Injectarea societatii cu ura nu e singurul atentat la viitorul Romaniei comis acum. Sindicatul coruptiei organizate din politica incaleca Justitia si altereaza grav democratia.

Cei mai corupti politicieni incep sa deturneze Romania de la drumul nostru catre Vest si in acelasi timp cauta sa se razbune cumva pe romanii care au fugit din tara din cauza lor. Se gandesc cum sa impoziteze, amendeze si taxeze romanii din strainatate. Asa stiu ei sa-i trateze pe cei care au muncit pe branci ca sa pompeze in Romania 55 de miliarde de euro, mai multi bani decat au investit aici companiile multinationale.
Mai multi bani decat am putea vreodata sa atragem de la UE. Bani care au platit pomeni electorale, au alimentat bugetul din care ei au furat ca sa-si faca palate, ferme, terenuri de vanatoare si domenii de pescuit.

Ambasadorii celor mai importanti parteneri strategici ai Romaniei au fost violent atacati verbal. Dragnea se joaca de-a apropierea de Rusia si plaseaza in societate teme periculoase, teme cu care dictatorul Putin a reusit sa dezmembreze Ucraina.

Este un moment de cumpana in care putem sa fim neatenti si comozi sau putem lua atitudine.

Duminica, 17 septembrie 2017, in Piata Victoriei, este organizat un protest prin care putem da un semnal puternic. Pentru ca o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte, duminica protestatarii #rezist vin in piata cu drapele ale tarilor UE sau NATO, de care fiecare om e personal legat sufleteste.
Eu aduc tricolorul si drapelul SUA, pentru ca am convingerea ca singura sansa a Romaniei sa fie protejata de planurile dictatorului Putin este parteneriatul acesta.

Sindicatul coruptiei organizate din politica incaleca Justitia si altereaza grav democratia. Cei mai corupti politicieni incep sa deturneze Romania de la drumul nostru catre Vest.

Coruptii ar vrea o tara in zona gri sau sub influenta Rusiei, fara stat de Drept si Justitie independenta, care sa-i traga pe ei la raspundere cand sunt prinsi ca fura.

Este vorba pur si simplu de egoismul si rapacitatea unor indivizi fara niciun reper moral care isi doresc numai si numai sa se imbogateasca prin orice mijloace. Daca asta ar duce la desertificarea Romaniei, ei si-ar vedea de planul lor fara sa ii intereseze o secunda ca fac milioane de oameni sa sufere, ca distrug o tara.

Cei mai corupti politicieni, cu ajutorul patronilor penali de presa, ataca si denigreaza cele mai importante parteneriate care ne asigura drumul catre Vest.

Televiziunile  manipuleaza grobian impotriva Uniunii Europene, impotriva NATO, impotriva SUA, impotriva companiilor mari din aceste zone, firme care asigura sute de mii de locuri de munca.

Asistam la actiuni menite sa distruga parteneriatele noastre militare prin subfinantare. Asistam la actiuni de sabotaj al parteneriatelor economice, prin atacuri agresive aparent justificate politic.

Sindicatul coruptiei organizate din politica face un joc periculos. E timpul sa le spunem sa se opreasca.

Merita Romania doua ore din viata noastra? Luam atitudine pentru viitorul nostru?

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , , , , , , ,

Comentarii: