Romania disperata: Doua femei, mama si fiica, au incercat sa-si puna capat zilelor inecandu-se in raul Mures, dar au fost salvate in ultima clipa de jandarmi – VIDEO

news

Vineri seara, un apel la 112 anunta ca o femeie care se straduia sa ramana deasupra apei, in Mures, striga dupa ajutor. Dispecerul 112 a dirijat, deindata, toate patrulele disponibile spre locul indicat. La fata locului a ajuns un echipaj de jandarmi, care a anuntat, tot prin 112, ca este vorba de doua femei, mama si fiica, si a mai solicitat o ambulanta.

Primei femei, adusa la mal de un aradean, i-au fost efectuate manevre de prim ajutor de jandarmi. Politistii au ajuns la fata locului, au asigurat zona si au dirijat salvatorii spre locatia exacta, pentru a nu se pierde nici o secunda. Echipajul ISU a constatat ca femeia este constienta si cooperanta, astfel ca si-au concentrat atentia spre a doua victima, pornind in cursa contra cronometru pentru a-i salva viata. Dupa cateva minute, si ce-a de-a doua femeie a prezentat semne vitale, astfel ca amandoua au fost preluate de echipajele medicale si transportate la spital, pentru ingrijiri medicale.

Din primele informatii, s-a stabilit ca este vorba de doua femei din Arad, de 78 si 52 de ani, care ar fi vrut sa-si puna capat zilelor. Structurile Ministerului Afacerilor Interne din Arad multumesc tuturor aradenilor care au sprijinit acest efort comun pentru salvarea vietilor celor doua femei. Am aratat, din nou, ca ”Impreuna suntem mai puternici!”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: