“Romania este un stat esuat”. PSD a obtinut ce a vrut, finul lui Badalau ataca violent

politica

Presedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, sustine ca Romania a devenit un “stat esuat” dupa ce numeroase state UE au impus restrictii romanilor ca urmare a cresterii numarului de imbolnaviri.

“Cabinetul Orban a dus Romania in fundul prapastiei. Situatia e total scapata de sub control. Criza Coronavirus ne-a facut „ciumatii Europei”. O recunoaste cinic Nelutu Mondialu’, ministru al Sanatatii in cel mai negru moment trait de romani dupa Revolutie. Infectarile bubuie de la o zi la alta, institutiile statului au devenit adevaratele focare de raspandire a virusului, autoritatile nu mai au nici o autoritate.

Fiecare face ce-i trece prin cap, guvernantii taie panglici. Mastile promise populatiei si aprobate prin lege nu au ajuns nici acum in tara. Si daca ar ajunge peste noapte cine s-ar inghesui sa le mai foloseasca?

Dupa ce i-au vazut pe premierul Orban la sprit si pe presedintele Iohannis fara nici o masura de protectie, de ce ar mai avea romanii, asa cum ar fi normal, incredere in masurile luate (cu japca) de guvern? Bagatul cu de-a sila a comunitatilor in carantina nu mai impresioneaza pe nimeni. Nici macar comandourile comandantului Arafat nu mai gasesc miile de pacienti plecati de-a valma din spitale. Suna crud, dar e cat se poate de adevarat. Virusul ucigas umbla liber pe strazi. Iar iresponsabilii de la Palatul Victoria si geambasii lor din prefecturi asista neputinciosi la nebunia colectiva si cearta populatia care le plateste lefurile de boieri.

Sub guvernarea PNL, Romania a devenit un stat esuat. Leprele galbene trebuie sa plece!“, a scris Mina.

Mina este finul lui Niculae Badalau, stapanul PSD Giurgiu.

Ministrul Sanatatii din Italia, Roberto Speranza, a anuntat printr-un mesaj postat pe Twitter vineri dupa amiaza ca cetatenii care vin din Romania si Bulgaria vor intra in carantina timp de 14 zile.

El a precizat ca a semnat un ordin in acest sens si este valabil pentru cei care au fost in cele doua tari in ultimele 14 zile.

”Virusul nu este infrant si continua sa circule. Din acest motiv trebuie sa fim in continuare precauti”, a explicat ministrul italian in postare.

Romania a inregistrat in ultimele trei zile peste 1.000 de cazuri pe zi de noi imbolnaviri. Numarul de infectari a explodat dupa decizia CCR care a permis ca aproximativ 5.000 de romani cu coronavirus sa refuze carantinarea si izolarea.

Mai mult despre:

Comentarii: