Romania se pregateste de PROTESTE, „micul Ceausila” pleaca in tarile ARABE

news

Premierul Victor Ponta va pleca intr-un turneu prin tarile arabe in perioada 29 aprilie-5 mai, insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu. Pe 3 mai sunt anuntate ample proteste de strada in Timisoara si Bucuresti.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie – 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori.

Potrivit unui memorandum al Senatului, in urma invitatiei adresate de primul ministru ca o delegatie a Senatului sa participe la aceasta vizita, s-a propus urmatoarea component: Ilie Sarbu, Titus Corlatean, Ion Popa (liderul grupului parlamentar PNL), Dumitru Pelican, liderul grupului parlamentar liberal-conservator si Pataki Csaba, secretarul grupului parlamentar UDMR

„Participarea delegatiei Senatului Romaniei la aceasta actiune permite asigurarea complementaritatii agendei guvernamentale cu cea la nivel parlamentar in raport cu prioritatile si obiectivele de politica externa ale Romaniei si a unei convergente a actiunilor intrerprinse la nivelul celor doua institutii in planul politicii externe”, se justifica in acest memorandum, citat de hotnews.ro.

Cheltuielile de transport ale celor 5 senatori vor fi suportate de Guvern urmand ca Senatul sa suporte cheltuielile de cazare si diurna.

Potrivit Agerpres, primul ministru va fi insotit in aceasta vizita si de cinci deputati reprezentand toate grupurile partidelor parlamentare.

Constantin Nita (PSD), Mugurel Cozmanciuc (PNL), Molnar Zsolt (UDMR), Ovidiu Silaghi (PC-PLR) si Adrian Merka (minoritati) il vor insoti pe premier in perioada 29 aprilie – 5 mai in turneul oficial.

Din delegatie vor mai face parte sapte ministri, alaturi de seful Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.

Citeste si: Timisoara cheama romanii in strada: „Sa-l dam JOS pe micul Ceausila”

Pe 3 mai sunt anuntate proteste in Timisoara si Bucuresti in care se vor cere demisia lui Victor Ponta, numit „micul Ceausila”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: