Romania se trezeste! Momentul in care zeci de oameni de afaceri striga la unison ca vor ca vor autostrazi (Video)

money

Un moment inedit a avut astazi loc la Summit-ul Romanian Business Leaders, unde zeci de oameni de afaceri, in frunte cu suceveanul Stefan Mandachi, au strigat la unison ca vor ca Guvernul sa faca autostrazi. Stefan Mandachi este un om de afaceri care a construit pe terenul sau, din fonduri proprii, primul metru de autoastrada in Moldova.

Romani si firme din intreaga tara s-au alaturat protestului sau si au anuntat ca isi vor intrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15:00. Si zeci de primari, chiar si din PSD si ALDE, au anuntat ca vor face acelasi lucru, pentru a atrage atentia Guvernului ca trebuie sa se apuce de treaba.

Miecuri, Mandachi a fost prezent la Bucuresti, la Romanian Business Leaders. Cand a urcat pe scena le-a spus celor prezenti ca isi doreste sa parcurga drumul de la Suceava la Bucuresti pe autostrada.

„Eu vreau autostrada de la Suceava la Bucuresti”, a spus el. „Si eu”, a fost raspunsul oamenilor de afaceri, dar care nu l-a multumit pe Mandachi.

„Nu m-ati convins. Pai vreti sau nu vreti? Ca daca nu sunteti convingatori nu o sa o avem. Trageti aer in piept si cand strigati, trebuie sa ajunga pana in cer, daca e nevoie. Eu vreau autostrada de la Suceava la Bucuresti”, a continuat el, moment in care oamenii de afaceri au raspuns mult mai tare „Si eu!”.

Antreprenorul a distribuit pe Facebook momentul filmat, completand ca „Mi-au uns inima antreprenorii romani! Va iubesc pe toti!”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: