„Romania TV MINTE si cand anunta ora exacta”. Un ministru acuza dezinformarile de la televiziunea PSD-ului

politica

Vicepremierul Costin Borc afirma ca postul Romania TV a scos din context cateva declaratii ale sale, denaturand astfel adevarul, pentru a anunta ca urmeaza restructurari masive in intreprinderile de stat.

„Citesc in fiecare dimineata o revista a presei care cuprinde stiri de interes in domeniul economic. Nu prea ma uit la televizor si aproape niciodata la stiri, iar cu siguranta nu ma uit la RomaniaTV.

In stirile de astazi vad ca RomaniaTV spune ca am anuntat restructurari masive la toate intreprinderile de stat. Cred ca televiziunea asta minte si cand anunta ora exacta.

Sa iei cuvinte, sa le scoti din context si le pui in asa fel in cat sa denaturezi adevarul este pentru acest post TV un sport la care ar putea sa castige la Olimpiada”, a scris Costin Borc, pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Borc a declarat in urma cu o zi ca intreprinderile de stat trebuie restructurate in asa fel incat sa functioneze ca „niste masini performante”, adaugand ca trebuie, totodata, pus capat „influentelor politicianiste”, potrivit agentiei Mediafax.

„Nu ma refer la disponibilizari. Ma refer la a face aceste intreprinderi sa functioneze ca niste masini performante, cu costuri reduse, cu oameni profesionisti, cu pregatire profesionala, cu asigurarea competentelor de care e nevoie, cu salarii care sunt in piata. Cred ca intreprinderile noastre de stat trebuie sa fie restructurate. Trebuie sa terminam cu influentele politicianiste, electorale, sa facem aceste intreprinderi sa functioneze performant. Trebuie sa fie facute niste analize, cat sunt costurile, de cati oameni e nevoie, etc. Nu exista posibilitatea insolventei”, a subliniat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: