„Romanii au venit sa ne salveze vietile”. Gestul lui Florin Morariu de a se confrunta cu teroristii a starnit respect in Marea Britanie

news

Imaginile postate de brutarul Florin Morariu, in care povesteste cum l-a lovit pe unul dintre teroristii din Londra, au fost preluate de cateva dintre cele mai cunoscute publicatii. De asemenea, pe retelele de socializare sunt numeroase comentarii ale britanicilor prin care isi manifesta respectul fata de gestul romanului.

Cel mai popular tabloid din Marea Britanie, The Sun, i-a dedicat un articol romanului in care se mentioneaza ca acesta l-a lovit cu un „bascket” in cap pe un terorist. „Oamenii spun ca Florin este un erou: ‘Cred ca Flroin este un erou pentru ca l-a atacat cu curaj pe un terorist si pentru ca era gata sa continue lupta’. Un altul a spus: ‘Ai parte de respectul meu”, scrie The Sun.

Si The Telegraph scrie despre Morariu, pe care il numeste un „roman curajos”.

Screen Shot 2017-06-04 at 21.24.14

Pe retelele de socializare, numerosi britani si-au manifestat respectul fara de actiunile romanilui. „Romanii au venit sa ne salveze vietile”, a scris un englez.

roman

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: