Romanii din diaspora, „proscrisi si vand femei”. Sosoaca, delir ore in sir cu fetita langa ea – Video

politica

Senatoarea Diana Sosoaca are, sambata, numeroase interventii live pe Facebook, fiecare de cel putin o ora, in care se rafuieste atat cu inamicii ei politici cat si cu romanii care ii trimit mesaje critice sau ironice. Sosoaca are un limbaj suburban, in conditii in care alaturi de ea se afla si fetita ei, in varsta de 8 ani.

Sosoaca a creat o noua pagina de Facebook, dupa ce a fost blocata pe contul ei personal, pretinzand ca este agentie de turism. Aflata in drum spre Iasi, Sosoaca a facut mai multe live-uri din masina in care a avut un limbaj agresiv si deseori suburban la adresa celor care ii trimiteau mesaje critice pe Facebook. In spatele lui Sosoaca se afla fetita acesteia, in varsta de numai 8 ani, care a fost nevoita sa asculte toate invectivele proferate de mama ei.

De exemplu, Sosoaca a spus ca romanii aflati la munca in strainate sunt proxeneti.

„Soare Irlandezu… unde am fost pana acum? Tot aici, bai, ai fost si surd si orb! Apropo, Soare Irlandezu, un nume de proscris, te-ai gandit pe unde ai fost de 30 de ani daca mai esti si barbat si ai tupeul sa imi faci mie observatie? Tu ce ai facut pana acum, du-te si vinde femei cum faci de cand te stii!”, a a zbierat Sosoaca.

Pe o alta romanca, Sosoaca a facut-o „fraiera” si „proasta”.

„Ia sa vedem ce mai zice Andreea Oprea… Fraiero, hai sa-ti arat cine conduce, ia de aici (il arata pe situl ei la volan – n.red.). Eu nu conduc! Hai, block! Cand esti si prost, si orb, si surd nu ai ce cauta, mai faci si pe a naibii si iti arati prostia tuturor. Hai ca m-am saturat de voi toti”, a mai spus Sosoaca.

Sosoaca s-a mai rafuit si cu secretara primarului Iasiului, Mihai Chirica, pe care a facut-o „obraznica si impertinenta”.

Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat joi ca Facebook i-a blocat posibilitatea de a posta noi mesaje sau realiza noi live-uri. Senatoarea a mentionat ca va da Facebook in judecata.

”Am contul blocat de azi dimineata, doar eu si Trump mai suntem blocati pentru atitudinile noastre. In schimb, in noi se da intr-un hal fara de hal. Mi s-a spus ca am fost blocata pentru ca i-am spus unei doamne ca are o fata de doamna de rad si curcile pe care le creste. Avand in vedere ca dansa ma injurase inimaginabil si eu am reclamat-o pe ea” , a declarat Sosoaca la Romania TV.

Senatoarea a anuntat apoi ca va da in judecata Facebook. Ea a mentionat ca va folosi contul sotului ei si ca isi va face si alte doua-trei conturi pentru a putea tine legatura cu toti admiratorii sai.

”O sa vorbesc cu colegul meu Chitic si o sa fac ce a facut si el, adica o sa dau in judecata Facebook-ul. Stiu ca UE a condamnat cenzurarea de catre aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie sa faci acest lucru. Facebook-ul este condus in spate de neomarxisti si globalisti, asa ca avem raspunsul. O sa folosesc contul sotului meu si probabil ca imi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, daca cineva crede ca ma va opri, nu, asa mai mult ma ambitioneaza. Sa aiba mare grija cu mine” , a declarat aceasta.

Mai mult despre:

Comentarii: