Romanii furiosi l-au alungat in gaura de sarpe. PSD-istul Radulescu si-a inchis contul de Facebook

politica

Confruntat cu sute de mesaje furioase dupa ce a injurat si amenintat un echipaj de politie, pesedistul Lucian Radulescu si-a inchis pagina de Facebook.

Iata ce mesaje au lasat romanii pe pagina pesedistului.

Radulescu a amenintat violent un echipaj de politie pentru ca indraznit sa il legitimeze dupa ce a oprit masina intr-un loc interzis. „Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu ceva, vino incoa. Ia de colea (ii intinde legitimatia de consilier parlamentar). Incerci cu mine de astea? Da-mi amenda, fa ce vrei tu… Jur… Da-mi amenda. Da-i drumul si da-mi amenda, hai ca-ti arat eu tie. Astept pe unul sa-mi bage gaze, in pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Radulescu politistilor.

Deputatul PSD Laura Moagher a anuntat ca il da afara pe Radulescu din functia de consilier. Insa Lucian Radulescu este si director adjunct la CSM Ploiesti si administratorul bazelor din subordinea clubului, stadionul ”Ilie Oana”, Sala Sporturilor Olimpia si Hipodromul din Ploiesti.

In 2018, Lucian Radulescu a participat la „Mitingul impotriva abuzurilor” din Piata Victoriei, convocat de Dragnea.

„Printre manifestantii care s-au imbracat in alb s-a numarat si Lucian Radulescu, seful Hipodromului din Ploiesti”, informa Republika News.

Mai mult despre:

Comentarii: