Romanii s-au luat la bataie INTRE EI la meciul din Budapesta. Ungurii strigau „TIGANII” – VIDEO

sport

Mai multi suporteri romani au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-au luat la bataie intre ei in tribuna, inaintea partidei. Asta dupa ce galeriile rivale ale echipelor Steaua si Dinamo au anuntat ca merg la Budapesta sa sustina Echipa Nationala in meciul Ungaria-Romania.

In imagini se observa cum suporterii dinamovisti de la Peluza Catalin Haldan ii ataca pe cei stelisti de la Peluza Sud, iar acestia raspund violent.

Incidentele dintre stelisti si dinamovisti (video 1)

Posted by Oastea Fiara on Friday, September 4, 2015

Suporterii maghiari au savurat momentul si au profitat pentru a aplauda si a folosi scandarea favorita a serii,”tiganii”, noteaza bn24.ro.

Suporterii Stelei din Peluza Sud si ai lui Dinamo au fost cu greu calmati de jandarmi. Stelistii au fost evacuati, iar lucrurile s-au calmat, ba chiar spre final galeria romana a fost mai prezenta in tribune, acoperindu-i pe maghiari. Potrivit unor surse apropiate de fani, stelistii au fost cei care au iscat conflictul, venind la meci cu tricouri inscriptionate cu ”Sud”, spre deosebire de ceilalti fani, care au preferat tricouri cu mesaje de incurajare a Nationalei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: