externe

Romanii si ceilalti cetateni ai „tarilor neprietenoase” nu vor mai putea intra in Rusia, anunta Serghei Lavrov. Lista tarilor „neprietenoase”

Rusia pregateste masuri de retorsiune in ceea ce priveste vizele, care ar restrictiona intrarea cetatenilor din „tari neprietenoase”, a declarat luni ministrul de externe Serghei Lavrov, citat de Reuters.

Guvernul rus a aprobat pe 7 martie o lista cu tari si teritorii neprietenoase care au intreprins actiuni considerate ostile la adresa Rusiei, companiilor si cetatenilor ei.

Pe lista sunt SUA, Canada, tarile membre ale Uniunii Europene, Marea Britanie (inclusiv teritoriile britanice Jersey, Anguilla, Insulele Virgine Britanice, Gibraltar), Ucraina, Muntenegru, Elvetia, Albania, Andorra, Islanda, Liechtenstein, Monaco, Norvegia, San Marino, Macedonia de Nord, precum si Japonia, Coreea de Sud, Australia, Micronezia, Noua Zeelanda, Singapore si Taiwan,potrivit unui comunicat al guvernului de la Moscova, citat de TASS, RIA Novosti si AFP.

Tarile si teritoriile mentionate au impus ori s-au alaturat sanctiunilor instituite impotriva Rusiei dupa inceperea invaziei fortelor armate ruse in Ucraina.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: vize rusia

Recent Posts

Si Piedone are o „matusa Tamara”: primarul isi ascunde cele sapte vile de lux din Bragadiru pe numele unei batrane de 87 de ani, cu pensia de 2.000 de lei – VIDEO

O investigatie jurnalistica a scos la iveala o veritabila caracatita imobiliara aflata in spatele actualului…

13 minute ago

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a prezentat primul sau portret oficial de la incoronare

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, a prezentat oficial primul sau portret finalizat de la…

28 de minute ago

Vladimir Putin sustine planul de pace propus de China in Ucraina, afirmand ca Beijingul a inteles ce se afla in spatele crizei

Intr-un interviu publicat miercuri dimineata de presa rusa si citat de Reuters, presedintele rus Vladimir…

43 de minute ago

Majoritatea americanilor cred ca Donald Trump este vinovat in procesul platilor ascunse pentru actrita porno Stormy Daniels si ca trebuie sa mearga la inchisoare

Pentru prima data, un nou sondaj Yahoo News/YouGov arata ca o majoritate a americanilor (52%)…

58 de minute ago

Marcel Ciolacu sfideaza realitatea: „Nu a fost Gabriela Firea implicata in azilele groazei. Imaginile nu erau din Voluntari, ci din alta comuna”

Invitat intr-o emisiune la Digi24, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre campania electorala din Bucuresti,…

O oră ago

Cel putin 16 persoane decedate in Peru, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-o prapastie din Anzi

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata marti in Peru, cand un autobuz s-a rostogolit…

O oră ago