„Romanul are memorie scurta”. ALDE le bate obrazul romanilor: „V-am marit salariile si ati votat cu altii”

politica

Senatorul ALDE Daniel Zamfir se declara socat de scorul ALDE la alegerile europene (4,2%) si ii acuza pe romani ca au memoria scurta. „Mi-e greu sa identific actiuni in favoarea oamenilor ale celor de la PNL, de exemplu (…). Probabil ca functioneaza si vorba aceea ca romanul are memorie scurta, probabil ca n-a fost bine nici marirea salariilor, nici climatul economic”, a declarat Zamfir pentru RFI.

”Pe mine, personal, da, m-a socat foarte tare, pentru ca eu in ALDE alaturi de colegii mei am ales un drum, am spus ca vrem sa facem legi impotriva abuzurilor, sa-i aparam pe oameni de abuzuri. Sigur ca sunt socat cand constat ca acel slogan obscen impotriva PSD-ului ne-a atins si pe noi, suntem victime colaterale si iata, acel slogan a fost cu mult mai puternic decat ceea ce vrem noi sa facem si anume sa-i aparam pe oameni de abuzuri, dar romanii au intotdeauna dreptate atunci cand voteaza”, a spus Zamfir, sotul realizatoarei Antena 3 Oana Stancu.

Senatorul ALDE constata ca sloganurile anti-PSD au fost mai puternice: ”Eu am constatat ca acel slogan obscen care s-a vehiculat foarte mult a fost catalogat si de presedintele Iohannis ca fiind o actiune de protest a Opozitiei impotriva Puterii, acel slogan se pare ca a fost cu mult mai tare, mai puternic, mai profund, decat un slogan pe care eu si partidul meu l-am propus, era acela ‘Fara abuzuri!’. Se pare ca ‘Fara abuzuri!’ a palit in fata sloganului obscen, acela impotriva PSD-ului”.

Daniel Zamfir mai spune ca romanul are memorie scurta si ca a contat mai mult ura fata de un om care a fost demonizat: ”Mi-e greu sa identific actiuni in favoarea oamenilor ale celor de la PNL, de exemplu (…). Probabil ca functioneaza si vorba aceea ca romanul are memorie scurta, probabil ca n-a fost bine nici marirea salariilor, nici climatul economic, despre care multi oameni de afaceri vorbesc ca este unul favorabil, probabil toate lucrurile astea sunt nesemnificative. A contat foarte tare ura si reactia multor oameni impotriva unui om care a fost demonizat si iata, se deconteaza acest lucru”.

”Acolo, in Diaspora, lucrurile sunt intotdeauna iata, se pare, intr-o directie. Pana la urma si acel slogan obscen tot in Diaspora s-a nascut. Se pare ca Diaspora a dat tonul”, s-a mai plans Zamfir.

Mai mult despre: ,


Comentarii: