„Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie”. Rautacisme intre pesedisti, asta ii doare cel mai tare

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb „a ramas si fara bani si fara functie”.

„Doamna Dancila nu intelege absolut nimic din cum functioneaza statul roman, din cum functioneaza UE si tocmai de aceea Romania are de pierdut”, a spus Ponta luni seara, intr-o emisiune la Digi 24.

Acesta acuza ca Viorica Dancila nu a discutat cu ceilalti actori politici atunci cand a nominalizat-o pe Rovana Plumb, spunand ca propunerea afecteaza imaginea Romaniei in Europa.

In ceea ce priveste acuzatiile premierului conform carora Rovana Plumb ar fi fost respinsa in urma unui vot politic, Victor Ponta a spus ca „s-a incercat o astfel de negociere”, dar ca „este inutil sa ai o discutie cu doamna Dancila”.

„Doamna Dancila vorbeste acum ceva, peste jumatate de ora se duce si o ia Oprisan sau Arsene ori cine stie ce baron… Cu Dancila nu ai ce sa negociezi pentru ca oricum nu se tine de ceea ce a vorbit pentru ca nu stie si nu intelege, nu neaparat pentru ca vrea sa te pacaleasca”, a spus Ponta, citat de news.ro.

Acesta a spus ca intr-adevar votul din Parlamentul European a fost unul politic, dar ca si socialistii au votat impotriva, pentru ca grupul S&D „s-a rusinat cu Dragnea”, dar ca ceea ce se intampla acum in guvernul PSD „e exact Dragnea, dar fara Dragnea”.

El a spus ca nu PNL sau opozitia l-au convins sa semneze motiunea de cenzura, ci Viorica Dancila si ceea ce se intampla in Guvern l-au convins sa semneze documentul.

Ponta a mai spus ca Rovana Plumb „a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada ce inseamna prietenia cu Viorica Dancila”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: