Pentru ca l-a enervat pe Dragnea, Ponta nu mai are viata lunga in PSD. Rovana Plumb confirma ca il asteapta vremuri grele pe fostul premier

politica

Antena 3 a difuzat repetat, pe parcursul zilei de luni, o declaratie nervoasa a lui Liviu Dragnea la adresa lui Victor Ponta. Solicitata sa comenteze spusele sefului PSD, Rovana Plumb a confirmat ca Ponta are probleme in partid.

„Eu m-am tot abtinut. Sper sa-l conving si pe colegul meu de la Gorj ca eu am facut programul de guvernare”, a declarat Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Declaratia a fost difuzata insistent de Antena 3, fiind prezentata de Oana Stanciu ca un „avertisment puternic la adresa fostului premier”.

Solicitata sa comenteze, vicepresedintele PSD Rovana Plumb a confirmat ca pe Ponta il asteapta vremuri grele: „Domnul presedinte Liviu Dragnea este un lider responsabil. Exista o disciplina in partid datorita felului in care a fost coordonata campania. Faptul ca s-a iesit din aceasta strategie, va fi probabil o discutie in cadrul partidului, este firesc ca la un moment dat domnul Dragnea sa puna punctul pe i”.

De altfel, si luni, Dragnea a lansat noi ironii la adresa lui Ponta. „Sunt colegi care se autopropun in tot felul de functii. N-au inteles nimic”, a spus Dragnea dupa semnarea protocolului cu ALDE.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: