Rovana Plumb, discurs agramat si incoerent la Galati: „PSD a realizat cea mai mare majorare de crestere si salarii din istoria Romania”

politica

Rovana Plumb, prima pe lista PSD pentru europarlamentare, a avut sambata la Galati un discurs incoerent, in timp ce mii de galateni ii huiduiau in apropiere pe liderii PSD.

Plumb a declarat ca „PSD a realizat cea mai mare majorare de crestere si de salarii din istoria Romania”. „Am venit cu fapte, nu cum face (fac – n.red.) PNL si USR”, a mai spus Plumb. Ea a mai acuzat apoi USR ca este de vina pentru ca „Romania nu e tratata egal cu celelalte tari din UE” desi aceasta formatiune nu are europarlamentari.

„Datorita voua si a milioane de romani, PSD a avut forta si priceperea de a aduce Romania in NATO, in UE. PSD reprezinta cel mai bine interesele Romaniei in Europa si oriunde in lume. PSD are cel mai bun program de guvernare datorita unui lider cu viziune, presedintele Dragnea. Am venit cu fapte, nu cum face PNL si USR, cu atacuri, cu violenta, cu minciuni. Noi, dupa doi ani de guvernare, cu presedintele Liviu Dragnea, am adus Romania pe primele locuri in Europa la crestere economica.

PSD a realizat cea mai mare majorare de crestere si salarii din istoria recenta a Romaniei. Noi vrem ca romanii care muncesc la fel de mult si bine sa aiba salariul pe care il merita. Asiguram alinierea salariilor la salarii europene. PSD niciodata nu va desfiinta salariul minim pe economie. Din cauza PNL, USR, Romania nu e tratata egal cu celelalte tari din UE. Noi ne vom bate ca Romania sa fie o tara cu drepturi depline, sa fie la masa deciziilor europene. Vrem mai mult respect pentru Romania. Vrem ca Romania sa fie in Schengen. Dati-ne forta sa ducem Romania in NATO si UE, dati-ne forta sa ducem adevarati patrioti in Parlamentul European. Vom face ca vocile fiecaruia dintre noi sa se auda in Parlamentul European”, a strigat Rovana Plumb la Galati.

Mai mult despre:


Comentarii: