„Nu zicea Rovana Plumb ca se duce la Dragnea?”. Tudose scoate in evidenta modul in care Dragnea a fost renegat de apropiatii lui

politica

Fostul premier PSD Mihai Tudose ridiculizeaza modul in care Mihai Fifor si Rovana Plumb, campioni la slugarnicie fata de Liviu Dragnea, s-au dezis de fostul sef al PSD dupa ce acest a intrat la inchisoare.

„Domnul Fifor a zis ca e cu Dragnea pana la capat, a si jurat ca nu l-a tradat, dar vad ca nu s-a dus cu el. Acum e cu Dancila pana la capat. Eu va aduc doua hartii semnate de Fifor. Una trimisa mie, alta trimisa lui Simon. Mie imi spunea ceva, despre santierul naval de la Constanta, lui Simon altceva.

Nu zicea Rovana Plumb ca se duce la el? Acum spune ca e foarte ocupata, ca are alte treburi. S-au lepadat toti. Si-au schimbat toti tricourile cu Dragnea si si-au facut fete de perne cu Dancila, dorm cu ea. Mai ramane ONU, UNICEF si la palatul pionierilor (n.r. sa candideze Dancila la presedintia Romaniei). E o gluma proasta, nu putem glumi cu asa ceva”, a declarat Mihai Tudose la Realitatea TV.

Vicepresedintele PSD Rovana Plumb a declarat luni, intrebata daca il va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, ca ea va pleca la Bruxelles, iar peste doua saptamani va fi la o intalnire a PES.

„Eu va anunt ca din aceasta dupa-amiaza o sa plec la Bruxelles. Peste doua saptamani va fi si o intalnire a PES, in cadrul caruia figurez ca membru presidency, asa ca am prioritati si pentru perioada urmatoare”, a spus Rovana Plumb inainte de sedinta Biroului Politic National al PSD.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: