Rovana Plumb, in lacrimi dupa ce Dragnea i-a promis o functie si mai mare: „Va multumesc, domnule presedinte, e o responsabilitate foarte mare”

politica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la RTV, ca si-ar dori foarte mult ca Rovana Plumba sa fie comisar european. Prezenta in emisiune, Rovana Plumb a fost vizibil emotionata si i-au dat lacrimile.

„Eu mi-as dori foarte mult ca Rovana Plumb sa fie comisar european din partea Romaniei. Mi-as dori lucrul asta pentru ca am avea pentru prima data un comisar european din partea Romaniei care nu va uita Romania. Nu poti sa mergi acolo sa lucrezi doar pentru tara din care provii, dar nici sa lucrezi doar pentru altii, asa cum s-a intamplat, pentru ca Ciolos n-a tinut cont de interesele Romaniei”, a spus Liviu Dragnea.

Prezenta in studio, Rovana Plumb a fost emotionata de acest anunt al liderului PSD si a lacrimat.

„Sunt emotionata in aceasta seara. De altfel, am fost emotionata in toata campania, pentru ca ne-am intalnit in aceasta campanie cu mii de oameni si am avut bucuria sa ii vedem cu zambetul pe buze. (…) Sunt onorata de propunerea pe care domnul presedinte ati facut-o, va multumesc, e o responsabilitate foarte mare”, a afirmat ulterior Rovana Plumb, citata de news.ro.

Ea deschide lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: