„Rovana Plumb is a corrupt disgrace”. Sute de romani isi manifesta revolta pe pagina de FB a Comisiei Europene

politica

Sute de romani au postat mesaje de revolta, pe pagina oficiala de Facebook a Comisiei Europene (CE), fata de decizia sefei CE de a accepta ca Romania sa fie reprezentata de Rovana Plumb.

„Felicitari pentru ca ati ales-o pe Rovana Plumb, o persoana corupta dintr-un partid corupt. Proasta, proasta alegere. Tineti ochii pe ea si pe buzunare”, a transmis un roman in limba engleza.

„Scoateti-o pe Rovana Plumb de pe lista. In calitate de cetatean roman si cetatea european solicit sa fiu reprezentat de un oficial cinstit si necorupt in Comisie”, este un alt mesaj de revolta.

Iata cateva dintre reactiile furioase ale romanilor:

Viorica Dancila a declarat, luni, ca „numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei” reprezinta o reusita pentru tara noastra. Insa Rovana Plumb este doar propusa, ea trebuie sa treaca si de votul Parlamentului European. USR PLUS anunta deja ca nu va trece nici de comisiile parlamentului.

„Numirea Rovanei Plumb in functia de comisar european din partea Romaniei este o reusita pentru tara noastra. Este dovada si expresia increderii pe care presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, o are in capacitatea Romaniei si a comisarului desemnat de a exercita cu succes acest mandat”, scrie Dancila, luni, pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: