RTV si Realitatea: Dumitru Coarna a fugit de politisti, impreuna cu alti 20 de PSD-isti. Acestia isi sarbatoreau victoria intr-un restaurant

politica

Romania TV si Realitatea Plus anunta ca in jur de 20 de lideri PSD din Calarasi au fost amendati de Politie dupa ce au fost prinsi sarbatorind intr-un restaurant. Pesedistii ar fi incercat sa fuga cu masinile cand au venit politistii, sustine Romania TV.

Liderii PSD din Calarasi au organizat petrecerea joi seara, intr-un restaurant, in jurul orei 19.30, pentru a sarbatori validarea mandatelor de parlamentari. Doi deputati si un senator de la PSD din Calarasi au intrat joi in posesia certificatelor constatatoare care dovedesc calitatea de parlamentar.

La petrecerea de joi seara au participat 26-30 de persoane, printre care primarul comunei Gradistea Vasile Matei, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Ion Samoila, secretarul general PSD al Calarasi si proaspat deputatul Constantin Barca, potrivit Realitatea PLUS.

Politia Calarasi a fost sesizata ca  a fost organizata o petrecere  unde nu sunt respectate regulile anti COVID-19 din timpul starii de alerta, pentru reducerea raspandirii coronavirusului.

Politia a fost chemata sa sparga cheful ilegal la ora 19.35 de minute si a dat 19 amenzi, nu inainte de a porni in urmarirea celor care au fugit cu masinile de la chermeza, informeaza Romania TV.

Si deputatul PSD de Calarasi Dumitru Coarna, presedinte al Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania, s-ar fi numarat printre invitati.

El a negat insa ca ar fi fost prezent la aceasta petrecere, intr-o declaratie la Realitatea PLUS. Dupa ce s-a contrazis in afirmatiile facute, schimband declaratiile de la un minut la altul in timpul interventiei telefonice, acesta a spus ca nu a fost cu cei 30 de membri ai PSD, desi a intrat in acel local, dar inaintea petrecerii respective, si anume in jurul orei 15.00.

„Eu nu am fost la nicio petrecere ieri. Punct!… (…) Am fost eu acolo?! (…) Am baut o cafea, o apa, am discutat cu sotia patronul restaurantului”, sustine Coarna.

„Nu am vazut pe nimeni, nu stiu daca a fost petrecere acolo. (…) Am plecat la 2 spre 3 (14.00-15.00 – n.red.). Am vorbit cu trei primari care mi-au confirmat ca nu au fost acolo”, a mai spus viitorul deputat PSD.

In plus, Dumitru Coarna, sef de sindicat de politisti, sustine ca „nu s-a aplicat nicio amenda contraventionala”, desi Politia Calarasi a informat public ca a dat aproape 20 de sanctiuni.

PSD a castigat alegerile parlamentare la nivelul judetului Calarasi cu peste 44% din voturile valabil exprimate, fiind urmat de PNL, AUR, USR si PMP

La alegerile parlamentare de pe 6 decembrie au fost prezenti la urne 31,44% dintre cetatenii cu drept de vot din judetul Calarasi, adica 77.612 votanti.

Mai mult despre:

Comentarii: