Rudel Obreja si-a facut bagajul, merge la puscarie: „Sunt promovate lichelele care au vandut tara”. O felicita pe Udrea

news

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, condamnat definitiv la cinci de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, a declarat, marti, ca o felicita pe Elena Udrea pentru ca a reusit sa nu fie in inchisa, aceasta fiind condamnata la sase ani de puscarie in acelasi dosar.

„O felicit pe doamna Udrea ca a reusit sa nu fie in inchisoare, nu merita sa fie in inchisoare, asa cum nici eu nu merit sa stau in inchisoare. Dansa a putut sa faca asta, eu nu am vrut sa fac lucrul acesta. (…) Imi vad de viata mea mai departe, imi vad copiii mei, de familia mea. O sa trecem peste momentele astea si sa mergem mai departe”, a precizat Rudel Obreja, citat de Mediafax.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a mai explicat, pentru ProSport, ca „oamenii care fac ceva pentru aceasta tara ajung la puscarie si sunt promovate lichelele”.

„Este o mizerie ce se intampla, ma asteptam sa fiu achitat si sa fiu rasplatit pentru ceaa ce am facut eu pentru Romania. Dar iata ca oamenii care fac ceva pentru aceasta tara ajung la puscarie si sunt promovate lichelele care au vandut tara”, a declarat Rudel Obreja, exclusiv, pentru ProSport.

Rudel Obreja a fost condamnat marti de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) la 5 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, decizia fiind una definitiva.

Potrivit deciziei magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Rudel Obreja are de executat cinci ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, pentru complicitate la luare de mita. In aceeasi cauza, judecatorii au admis o solicitare a fostului presedinte a Federatiei Romane de Box, iar acuzatiile de evaziune fiscala au fost desfiintate.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare.

In acelasi dosar, magistratii instantei supreme au condamnat-o, marti, pe Elena Udrea, la 6 ani de inchisoare, decizia fiind definitiva.

Judecatorii au decis sa mentina pedeapsa primita de Elena Udrea in prima instanta. In acelasi dosar, Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita, Dragos Botoroaga la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce fostul secretar general in MDRT, Gheorghe Nastasia, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: