Ruptura in Coalitie, planurile lui Dragnea sunt sabotate chiar din interiorul Guvernului. „Lasi, fricosi”, iesire furioasa la adresa unor ministri

politica

Liviu Dragnea a cerut ministrilor, miercuri seara, la Antena 3, sa fie alaturi de el in lupta impotriva „statului paralel”. El s-a plans ca unii au „interese personale” sau sunt „incapabili” sa lupte alaturi de el pana „vom castiga”.

”Cine are curajul sa mearga cu mine sunt curajosi, cine nu, sunt lasi, fricosi. Eu sunt o tinta, nu e vorba despre mine, pentru ca eu o sa fiu dat la o parte. Le multumesc parlamentarilor pentru curaj. Le exprim respectul meu pentru ce au facut. Am reusit sa adoptam pana la finalul acestei sesiuni ce parea imposibil: Legile Justitiei si Codurile.

Daca si Guvernul va face la fel, si colegii din Coalitie vom castiga. Nu poti sa faci orice actiune politica gandidu-te cate procente fac astea. Putem avea costuri de imagine, dar la finalul mandatului toate lucrurile bune se vor vedea. Ce probleme sa avem: ne pot omori? Nu. De ce sa continuam asa cand putem schimba? Vrem o tara ca afara, dar nu vrem una total schimbata?

Putem face asta daca si membrii Guvernului au curaj, unii dintre ei, care ori au interese personale, ori sunt incapabili”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: