Ruptura in PSD, adjunctul lui Dragnea nu are incredere in Mihai Tudose: „Nu are anvergura de a conduce un guvern”

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a explicat, marti, de ce s-a abtinut in sedinta Comitetului Executiv la votul privind nominalizarea lui Mihai Tudose drept candidat al PSD pentru functia de premier.

”Argumentele sunt simple. Am avut o indoiala si o am inca vis-a-vis de anvergura domnului Tudose de a conduce un Guvern. Vreau sa va spun ca avem un program de guvernare foarte bun pentru Romania, avem un presedinte pe care il sustin in continuare si ma refer la domnul Dragnea, dar in acelasi timp la premier am avut o indoiala. Eu sper sa dea Dumnezeu sa am o bucurie, sa ma insel si domnul Tudose sa confirme.

Domnului Tudose ii lipseste anvergura (…) Aici sunt mult mai multe aspecte: colaborarea cu partidul, colaborarea in partea economica, colaborarea pe externe. Sunt mai multe lucruri. Pana la urma este o parere a mea si sunt convins ca daca domnul Tudose va depune tot efortul si va avea pana la urma si opozanti in partid care sa-l faca sa lucreze mult mai mult si mult mai bine, lucrurile vor merge bine”, a declarat, marti, Niculae Badalau.

El a adaugat ca cel mai competent premier ar fi fost Dragnea.

„Din pacate, nu a putut sa mearga, dar cel mai competent premier pe care putea sa-l aiba Romania in acest moment era Liviu Dragnea si v-o spun cu toata sinceritatea. Romania ar fi avut de castigat”, a declarat Badalau dupa ce a fost intrebat care ar fi, in opinia sa, cel mai bun prim-ministru.

Pe langa Badalau, alti trei lideri ai PSD s-au abtinut sa il voteze pe Tudose: presedintele PSD Giurgiu, Marius Mina, presedintele PSD Olt, Paul Stanescu si secretarul general adjunct, Codrin Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: