Ruptura in tabara borfasilor: „Dragnea nu vrea suspendarea lui Iohannis ca nu cumva Tariceanu sa ajunga presedinte”

politica

Ion Cristoiu, unul dintre propagandistii de frunte ai campaniei anti-justitie, sustine ca Liviu Dragnea nu vrea ca presedintele Iohannis sa fie suspendat pentru ca nu cumva Tariceanu sa ajunga presedinte.

Cristoiu, angajat la ziarul inculpatului Dan Andronic si colaborator al postului Antena e, sustine ca seful PSD nu are de gabd sa-l suspende pe Iohannis. Principalul motiv este lupta pentru putere din interiorul Coalitiei, Dragnea nu vrea ca Tariceanu sa ajunga la Cotroceni.

„De ce n-a optat Liviu Dragnea pentru un miting de sustinere a Guvernului Viorica Dancila in fata campaniei angajate de Klaus Iohannis pentru rasturnarea Guvernului PSD si aducerea la putere a Guvernului Meu?

Cum de ce? Mai intii pentru ca un astfel de miting ar fi avut-o drept personaj principal pe Viorica Dancila. Asta ar fi insemnat pe linga pericolul de a contribui la formarea in PSD a unui pol de putere Viorica Dancila (nu va lasati amagiti de imaginea de „proasta lui Dragnea”, sa te fereasca Dumnezeu de cei neglijati ca prostanaci!), si realitatea – de-a dreptul de neconceput pentru Liviu Dragnea, ca nu el sa fie alintatul mitingului. Ori, asa cum s-a vazut din baia de multime lungita peste timpul de incepere a manifestarii ( una din cauzele esecului din final), Liviu Dragnea a convocat si organizat mitingul pentru a dovedi Statului Paralel ca el e Jupinul si ca acesta, Statul Paralel, ar trebui sa vina la negocieri cu el si nu cu altcineva.

In al doilea rind, un miting de sustinere a Guvernului ar fi trebuit sa devina, in chip automat, un miting anti- Klaus Iohannis, pregatitor al Suspendarii. Suspendarea lui Klaus Iohannis ar insemna ca presedinte interimar devine Calin Popescu Tariceanu.

Vi-l imaginati pe Liviu Dragnea acceptind ca, in timp ce el se zbate sa fie premier prin intermediari, Calin Popescu Tariceanu sa apara la Cotroceni cu steagul in spate? Brrr!”, a scris Cristoiu in EVZ.

Tariceanu nu a facut niciun secret ca marea sa ambitie este de a ajunge la Cotroceni. In conditiile in care este situat mult mai bine in sondaje decat Dragnea, Tariceanu propune insistent ca PSD si ALDE sa aiva un candidat comun la Presedintie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: