Rusia face publice IMAGINI cu atacurile din Siria: „Opt TINTE au fost lovite” – VIDEO

externe

Ministerul Apararii din Rusia a dat publicitatii o inregistrare cu atacurile executate, miercuri, de avioanele de lupta. Rusii sustin ca atacurile aeriene au lovit „teritoriul controlat de grupul terorist ISIL”.

Ministrul Apararii spune, intr-un comunicat citat de The Guardian, ca au fost lovite opt tinte, printre care „depozite de arme si munitii, depozite de carburanti, centre de comanda si cai de transport folosite de militantii ISIL”.

„Tinte precum un centru de comanda al militantilor si un cartier general al teroristilor, localizat in munti, au fost complet distruse”, se mai arata in comunicat.

Cel putin 36 de persoane au murit in urma raidurilor aeriene efectuate miercuri de aviatia militara rusa in Siria, sustine Coalitia Nationala Siriana, o grupare a opozitiei. Informatia nu a putut fi confirmata din surse independente.

„Toate obiectivele atacate miercuri de fortele aeriene ruse au fost civile”, a declarat Khaled Khodja, liderul Coalitiei Nationale Siriene, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro.

„In zonele vizate de aviatia militara rusa nu sunt militanti ai grupurilor teroriste Stat Islamic, Frontul al-Nusra sau Al-Qaida”, sustine Khodja.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: