Rusia ridica un zid mai gros decat Cortina de Fier: „Rusia nu mai are nevoie de relatii diplomatice cu Occidentul”

externe

Rusia nu mai are nevoie de relatii diplomatice cu Occidentul dupa ce acesta a impus sanctiuni impotriva Moscovei in urma declansarii „operatiunii militare” in Ucraina, a afirmat sambata fostul presedinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepresedinte al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Potrivit lui Medvedev, care s-a exprimat pe pagina sa de pe reteaua sociala rusa VK, este timpul „sa se puna lacatul pe ambasade”.

Dmitri Medvedev a mai spus ca Moscova isi va continua operatiunile in Ucraina pana cand va realiza obiectivele fixate de presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Autoritatea de reglementare a comunicatiilor din Rusia, Roskomnadzor, a ordonat sambata mass-media ruse sa suprime in continuturile lor orice referinta la civili ucisi de armata Federatiei Ruse in Ucraina, precum si termeni precum „invazie”, „ofensiva” sau „declaratie de razboi”. Oficial, Moscova isi denumeste interventia in Ucraina „o operatiune militara speciala”, menita sa „mentina pacea”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: