Rusia sub teroare: marile orase, cuprinse de un val de amenintari cu bomba false, dupa atacul din sala de concerte Crocus

externe

amenintari cu bomba, false, Rusia, teroare, sala Crocus

Dupa atacul terorist de la sala de concerte Crocus, orasele rusesti au inceput sa evacueze masiv populatia din cauza informatiilor privind amenintarile cu bomba.

Centrele comerciale si de divertisment, centrele de transport, institutiile administrative, educationale si medicale sunt cele mai afectate de alarme false. La Moscova, Centrul National Medical si Chirurgical Pirogov din Izmailovo, centrul comercial Mosaika si centrul comercial Gorod din sud-estul Moscovei au fost evacuate in ultimele zile din cauza unor rapoarte anonime anuntand prezenta unor bombe in cladirile respective.

In Sankt Petersburg, din cauza unor rapoarte similare, duminica a fost evacuat centrul comercial „Passage” din centrul orasului, iar in Volgograd – centrul comercial „Marmelad”. De asemenea, in Ufa, in cursul diminetii de ieri, au fost raportate informatii despre un fals atentat cu bomba, care a dus la evacuarea Colegiului de Statistica, Informatica si Tehnologii Informatice.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: