Rusii au filmat in Ferentari: Asa arata toata Romania dupa ce a intrat in UE

news

Propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele impotriva Romaniei, scrie luni portalul de stiri Unimedia din Republica Moldova, care anunta ca postul public de televiziune Rossia 1 va difuza un reportaj in care Romania este prezentata ca o tara din lumea a treia, unde lucrurile s-au inrautatit dupa aderarea la Uniunea Europeana.

Unimedia scrie ca, potrivit unui anunt difuzat de Rossia 1, „documentarul” a fost realizat de ziaristul Aleksandr Rogatkin. Jurnalistii rusi sustin ca la Deveselu, unde sunt amplasate elemente ale sistemului de aparare antiracheta, nu functioneaza telefonia mobila, iar oameni intervievati afirma ca nu au simtit nicio schimbare dupa aderarea tarii la UE.

Propagandistii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sarac din Bucuresti, pe care l-au prezentat ca pe un cartier tipic din Romania, scrie Unimedia. Portalul de stiri din Republica Moldova mai relateaza ca reportajul se incheie cu o incursiune in fosta Iugoslavie, acolo unde, ‘din cauza interventiei NATO’, au fost ucise mai multe persoane, iar economia tarilor care au iesit din Federatia iugoslava a ajuns la pamant.

Filmul, intitulat ‘Capcana europeana’, va fi difuzat marti de canalul de televiziune Rossia 1.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: