RUSII au saltat de pe aeroport un grup de peste 130 de musulmani si i-a EXPULZAT in scurt timp

externe

Cel putin 138 de pakistanezi au fost retinuti de fortele de securitate ruse pe  aeroportul din Moscova timp de peste 22 de ore dupa care au fost expulzati inapoi in tara lor.

Pakistanezii erau dealeri de telefoane mobile si venisera in Rusia pentru a participa la o conferinta anuala. Potrivit autoritatilor ruse, pakistanezii nu aveau rezervari confirmate la hoteluri. Rusii au mai spus ca acestea precum si plata integrala a cazarii sunt obligatorii pentru a permite intrarea in tara, mentioneaza Geo TV.

Ambasadorul Pakistanului la Moscova, Qazi Khalilullah, a declarat ca a fost informat despre situatia concetatenilor sai miercuri seara: „Incercam sa tinem situatia sub control”.

Imagini postate pe retelel sociale de unul dintre pakistanezii retinuti arata ca grupul a fost inghesuit intr-o camera foarte mica, fara apa si mancare. Acesta a mai spus ca printre ei se aflau si cativa turci.

DetainedMoscow_1L

Securitatea pe aeroporturile din intreaga lume a fost intarita dupa atacurile recente de la Bruxelles, in care au fost ucisi 31 de oameni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: