Rusii continua sa comita crime de razboi: au bombardat o maternitate si un centru comercial la Dnipro. Atacurile s-au soldat cu patru morti si zece raniti – VIDEO

externe

atac, rusesc, drone, Ucraina, Anul Nou

O maternitate si un centru comercial au fost lovite intr-un atac cu rachete rusesti la Dnipro, a confirmat in aceasta dimineata premierul ucrainean Denis Shmihal. Autoritatile locale au raportat victime civile si pagube importante in orasele din Ucraina dupa ce Rusia a declansat cel mai mare atac al sau din ultimele luni.

Atacul a ucis patru persoane si a ranit cel putin alte zece, a anuntat guvernatorul Serhii Lisak, care a precizat ca informatiile sunt inca in curs de clarificare. O cladire cu sase etaje si o casa au fost, de asemenea, avariate in atac, a precizat Lisak, citat de cotidianul Kyiv Independent.

Potrivit unui canal local Telegram, nu s-au inregistrat victime in maternitate.  Canalul Telegram a raportat ca o sectiune a spitalului a fost grav afectata de incendiu, care a fost intre timp stins. Exista ferestre sparte in toata cladirea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: