Rusii l-au reactivat pe Adrian Nastase. Fostul premier, invitat de onoare la Moscova alaturi de alti oficiali romani. Cine sunt cei mai buni prieteni ai Kremlinului din tara noastra

news

Cosmonautul Dumitru Prunariu a postat pe Facebook mai multe fotografii de la un eveniment organizat la Moscova la care invitat de onoare este Adrian Nastase, fost premier si fost puscarias.

Potrvit lui Prunariu, ei participa la conferinta „Vecinatate si buna vecinatate in relatiile internationale. O speciala privire asupra relatiilor romano-ruse”. In fotografii apare alaturi de cei doi si fostul ambasador al Rusiei la Bucuresti, Oleg Sergheevici Malghinov.

Printre participanti se mai afla generalul Mihai Ionescu, director al Institutului pentru Studii Politice de Aparare si Istorie Militara, M.Ap.N, ambasadorul Vasile Soare si personal din ambasada.

Conferinta a fost organizat de Fundatia Gorchakov si Fundatia Europeana Titulescu, condusa de Adrian Nastase.Cele doua fundatii organizatoare sunt finantate de ministerele lor de externe.

Fotografiile au fost facute in sediul Ambasadei Romane de la Moscova, mentioneaza hotnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: