externe

Rusii si-au doborat in Ucraina un elicopter de atac Ka-52 in valoare de 16 milioane de dolari in timp ce incercau sa ii atace pe ucraineni

Armata rusa si-a doborat un elicopter Kamov Ka-52 in regiunea Herson, in timp ce incerca sa atace unitati ucrainene, a informat Statul Major General al Fortelor Armate ale Ucrainei.

Un astfel de elicopter costa 16 milioane de dolari, mentioneaza militarii ucraineni.

Citeste si: Rusii si-au doborat propriul avion Su-34 in Ucraina. Rachetele rusesti „de mare precizie” au gresit din nou, in acelasi loc in care recent s-au intors impotriva celor care le-au lansat – Video

Recent, si un avion de atac rusesc Su-34 a fost doborat in apropiere de Alcevsk, in regiunea Luhansk, controlata de Rusia. Un corespondent de razboi rus a anuntat ca, cel mai probabil, avionul a fost doborat chiar de rachetele Rusiei, din greseala.

„Corespondentul rus de razboi Evgheni Poddubny a publicat in cursul noptii un videoclip care, potrivit acestuia, arata cum apararea aeriana rusa distruge o tinta deasupra Alcevskului. Se pare ca apararea aeriana rusa si-a doborat propriul bombardier Su-34”, anunta Rob Lee, un respectat analist militar.

In urma cu trei saptamani, o racheta antiaeriana lansata de trupele Rusiei din Ucraina s-a intors si i-a aruncat in aer pe cei care au lansat-o.

Imaginile au fost filmate tot in Alcevsk, in regiunea Luhansk, ocupata de trupele Rusiei.

Iata filmarea incidentului si din alt unghi:

Anterior au aparut si imagini cu o racheta Iskander, lansata de trupele Rusiei din Belgorod, oras aflat in apropierea granitei cu Ucraina, care s-a dezintegrat la foarte scurt timp dupa ce a fost lansata catre teritoriul ucrainean.

Iata imaginile cu racheta cand se dezintegreaza. Costul unei rachete Iskander este de 6,5 milioane de dolari, conform unui contract de export semnat de Rusia cu India, arata Babel.

Alte surse afirma ca o racheta Iskander costa nu mai putin de 10 milioane de dolari.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

13 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

13 ore ago